Tamponare duminică la prânz între două autoturisme conduse de șoferițe

Duminică, 6 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, la intersecţia străzii Radu S. Campiniu cu strada Ana Aslan, o brăileancă de 55 de ani, care circula pe strada R. S. Campiniu a intrat în intersecţie fără a respecta indicatorul „Stop”, lovind o maşină condusă de o altă femeie de 39 de ani.

Intersecția este una între două străzi cu sens unic. La această intersecție de cele mai multe ori vizibilitatea este foarte redusă din cauza autoturismelor parcate până aproape de intersecție și care obturează vizibilitatea șoferilor.

Duminică, în jurul orei 14:00, un autoturism „Volkswagen” condus de o brăileancă de 55 de ani care circula pe strada R. S. Campiniu, dinspre strada Mihail Sebastian către Calea Călărașilor, la intersecţie cu strada Ana Aslan nu a respectat indicatorul „Stop” şi a lovit un autoturism „Ford” la volanul căruia se afla o femeie de 39 de ani din Brăila.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două maşini şi rănirea şoferiţei de 39 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.