Un tânăr de 22 de ani din orașul Ianca a fost ucis la Bazzano in Valsamoggia, în vecinătatea orașului Bologna, în timpul unui jaf petrecut joi noaptea, la Villa Gessa, o proprietate a unei familii aristocratice italiene.

Villa Gessa este o proprietate din secolul al XVI-lea deținută de familia Garagnani originară din Florența, iar joi seară, 5 decembrie, paznicul care locuiește în incinta proprietății a auzit zgomote ciudate la ușa casei. A ieșit la fereastră și a tras cinci focuri de armă, după care zgomotele au încetat. În zorii zilei a ieșit în grădină unde a găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr bărbat. Aceasta este versiunea despre cum s-au petrecut faptele, oferită de paznicul Stefano Natalini. „Voiam doar să îl sperii”, a declarat în timpul interogatoriului la secția de poliție. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat, conform www.rotalianul.com.

„După o primă examinare a corpului, se pare că bărbatul a fost împușcat din spate, iar glonțul l-a lovit în umăr”, a specificat procurorul șef Giuseppe Amato, „dar răspunsul definitiv poate fi dat doar după raportul balistic și autopsie. Trebuie să înțelegem dacă s-a tras direct asupra sa sau glonțul a ricoșat.”, conform www.rotalianul.com.

Se presupune că tânărul din Ianca nu ar fi acționat de unul singur ci ar fi făcut parte dintr-o bandă de răufăcători care în ultimul timp au efectuat mai multe furturi din case și magazine în zona respectivă.

Pe rețelele de socializare circulă fotografia lui Georgian Ene, iar apropiații susțin că el este cel ucis în Italia. O confirmare oficială asupra identității tânărului împușcat nu există deocamdată.

Imagine

Articolul precedentLiga a 4-a a intrat în vacanță după etapa a XVI-a
Articolul următorBoboc propunerea PNL pentru a-l înlocui pe Paladi de la conducerea Prefecturii Brăila