La data de 26 februarie, poliţiştii brăileni au depistat-o, pe raza municipiului, pe o brăileancă bănuită de comiterea infracțiunii de furt

În cursul zilei de ieri, la ora 13:00, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Cuza Vodă, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autoturismul personal, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Independenței, așteptând la semafor, o femeie necunoscută i-a sustras din  mână, pe geamul vehiculului, o bancnotă de 100 de lei.

Povestea pare incredibilă pentru că temperaturile nu îți permit să mergi cu geamul deschis, iar șoferul nu avea de ce să țină banii în mână, în timp ce conducea.

Cel mai probabil, aflat la semafor, tânărul a vrut să o ispitească pe femeie arătându-i o bancnotă de 100 de lei, moment în care tânăra i-a luat banii și s-a făcut nevăzută.

În urma căutărilor efectuate în zonă, polițiștii au depistat-o, la intersecția străzilor Griviței cu 1 Decembrie 1918, pe o brăileancă, în vârstă de 30 de ani, bănuită de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și înapoiat tânărului.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Brăila pentru continuarea cercetărilor, pe numele tinerei fiind întocmit dosar penal pentru furt.

Articolul precedentArestat preventiv pentru 30 de zile pentru 8 infracțiuni de furt în ultima săptămână
Articolul următorAu furat un container care cântărea 3 tone! Un constănțean și-un brăilean au crezut că au dat lovitura!