La sfârșitul săptămânii trecute, Brăila a fost gazda ședinței regionalei de Sud-Est a tinerilor liberali. La ședință, a participat președintele Tineretului Național Liberal, deputatul Mara Mareș, cu care tinerii liberali au discutat strategiile de abordare a campaniei de locale și parlamentare.

Alături de tinerii liberali din regiunea Sud-Est au mai fost și președintele PNL Brăila, consilierul județean Alexandru Dănăilă, președintele organizației municipale Brăila a PNL și fost lider al tineretului liberal, consilierul municipal Adrian Tabarac, și președintele PNL Galați, senatorul George Stângă, care le-au promis sprijinul și lupta necondiționată pentru #GenerațiaAltfel.

”Tinerii au discutat despre planurile anului 2020, axându-se pe primul trimestru al acestui an. Aceștia au făcut schimb de opinii cu privire la strategiile de campanie locală cât și națională și au stabilit prioritățile agendei TNL în anul care doar ce a început” a spus Daniela Pascale, președintele TNL Brăila.

Articolul precedentUn brăilean a provocat un accident cu victime în municipiul Galați
Articolul următorContract de supervizare a lucrărilor de la Podul peste Dunăre în valoare de peste 7 milioane de euro fără TVA