Trei șoferi fără permis depistați la volan de polițiștii brăileni

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii brăileni i-au depistat în trafic pe 3 șoferi în timp ce conduceau vehicule fără a deține permis de conducere sau având permisul suspendat.

Luni, 30 septembrie 2019, la ora 10:15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe Șoseaua de Centură a Municipiului Brăila, pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Urleasca, comuna Traian, în timp ce conducea un autoturism, având permisul suspendat din data de 26 august 2019.

În jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit pentru control și pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, care în timp ce conducea mașina pe Șoseaua de Centură a Municipiului Brăila, la vederea polițiștilor, a oprit autoturismul și a făcut schimb de locuri cu pasagera din dreapta.

În urma verificării acestuia în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având acest drept suspendat.

Tot ieri, la ora 16:15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Urleasca, comuna Traian, care oprise autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918 din Brăila, în zona de acțiune a unui indicator rutier care interzice oprirea.

Procedând la legitimarea șoferului, acesta le-a dat polițiștilor numele unei alte persoane, întrucât nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.