În ultima zi a lunii septembrie, Consiliul Local Brăila a luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al liberalului Marian Fusea.

Fusea rămâne în politică și, cel mai probabil, va activa într-una din filialele centrale ale PNL.

În locul său, conform procedurilor interne, PNL L-a desemnat pe Alexandru Bașno în scaunul rămas vacant. Bașno are 32 de ani și a candidat la alegerile locale din 2016, pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal.

 

 

Îmi doresc să pun umărul, alături de acestă echipă, să vin în sprijinul cetățenilor din Brăila. Îmi doresc ca tinerii, pe care îi avem, de excepție, în acest oraș, care la un moment dat pleacă pe la facultăți și nu se mai întorc, pentru că nu prea mai au de ce, să poată să se întoarcă în orașul lor. Sper să reușesc să conving oamenii că se pot face lucruri și în Brăila, lucruri bune, corecte.

Ca și proiect, mi-am îndreptat privirea către Centru istoric pe care îl avem, care este unul foarte frumos și foarte bine conservat. Mi-aș dori să putem să facem Centrul istoric, unul de interes public, să putem să atragem investitori și să moderniză tot ceea ce este de modernizat. Sper să putem să facem o zonă pietonală pe care să fie plăcut să te plimbi”, a declarat viitorul consilier local al PNL, Alexandru Bașno.

Viitorul consilier va depune jurământul, în plenul Consiliului Local Municipal, în cadrul ședinței ordinare, care va avea loc la finele lunii octombrie.

Articolul precedentBrăila a pierdut la 7 goluri diferență în ciuda cursului jocului din primele 50 de minute
Articolul următorTabarac: ”Este un prim semn că Brăila nu mai este un oraș roșu, un oraș PSD-ist”