Un minor de 14 ani a luat autoturismul tatălui său și s-a răsturnat cu el pe DJ 203S
Un minor de 14 ani a luat autoturismul tatălui său și s-a răsturnat cu el pe DJ 203S

Aseară, în jurul orei 23.30, un minor în vârstă de 14 ani i-a pus pe jar pe poliţiştii din Brăila după ce i-a furat maşina tatălui său și s-a răsturnat cu ea într-un șanț pe DJ 203S între Făurei și Surdila Găiseanca.

Vineri, 23 august, la ora 23.30, a fost primit un apel de urgenţă la 112 prin care poliţiştii erau anunţaţi că un autovehicul marca Opel Zafira a fost implicat într-un accident rutier, fiind abandonat pe marginea drumului judeţean 203S, între localităţile brăilene Făurei şi Surdila Găiseanca. Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu l-au găsit pe conducătorul auto, dar după ce au aflat cine este proprietarul au luat legătura cu acesta. Astfel, polițiștii au aflat că, de fapt, la volanul maşinii s-ar fi aflat fiul acestuia, un adolescent de 14 ani, din Făurei. Acesta i-a furat tatălul său cheile de la autoturism și, probabil, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în câmp, după care a fugit și s-a urcat într-un tren cu care a ajuns la Buzău.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pe numele său pentru conducere a unui vehicul fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Articolul precedentPensionarii cu pensii mai mici de 1500 de lei vor beneficia de gratuitate pe transportul public de călători
Articolul următorBiciclist accidentat mortal pe DN 23, la intrarea în localitatea Măxineni