Un singur obiectiv, victoria!

Dacia Unirea Brăila va încerca astăzi să obțină prima victorie din acest sezon. În etapa a XI-a din Liga a 2-a, Dacia Unirea Brăila va juca astăzi, de la ora 15.00, cu ACS ASU Politehnica Timișoara.

După 10 etape, Dacia Unirea Brăila ocupă ultimul loc în Liga a 2-a, cu doar patru puncte și golaveraj 7-27. Echipa brăileană are cel mai slab atac, dar și cea mai slabă apărare. În meciurile de pe teren propriu Dacia Unirea are un singur punct, având un singur gol marcat și 10 primite în cinci partide. Singurul gol înscris de echipa brăileană pe teren propriu în acest campionat a fost în prima etapă, în meciul cu Ripensia Timișoara.

ASU Politehnica Timișoara se află pe locul 11 în clasament, cu 14 puncte și golaveraj 9-10. În meciurile din deplasare timișorenii au o victorie la Aerostar Bacău și un egal la Daco-Getica București. Înfrângerile din deplasări pentru ASU Politehnica au fost la Petrolul Ploiești și Energeticianul.

Meciul de astăzi dintre Dacia Unirea Brăila și ASU Politehnica Timișoara va fi condus de o brigadă de arbitri exclusiv feminină. Demetrescu Iuliana Elena din Râmnicu Vâlcea va fi arbitru de centru . Ea va fi ajutată la cele două linii de Nan Marilena Cătălina din Alexandria și Udrea Ramona Doriana din Târgu Jiu. Arbitru de rezervă va fi un bărbat, gălățeanul Beldiman Răzvan.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Brăilenii au o singură victorie, 4-1 în august 2016. În returul acelui campionat, la Timișoara meciul s-a terminat la egalitate. În campionatul 2017-2018, ASU Politehnica a câștigat ambele confruntări, 3-2 la Brăila și 2-1 la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.