Una caldă, una rece, pentru echipele brăilene din Liga a 3-a

Sâmbătă după amiază cele două echipe brăilene din Liga a 3-a au jucat pe teren propriu în etapa a XII-a. Sportul Chiscani a întâlni ultima clasată, pe care a învins-o cu 2-1, iar CS Făurei a pierdut cu 0-1 meciul cu SC Popești-Leordeni.

Meciul de la Chiscani a fost unul de luptă surdă între două echipe din subsolul clasamentului. În primele 45 de minute s-a marcat un singur gol și au fost încă două situații de poartă. În repriza a doua gazdele au avut mai multe ocazii de gol, dar pe final tulcenii puteau pleca cu un punct de la Chiscani, dar transversala s-a opus golului egalizator.

Sportul Chiscani a deschis scorul prin Marius Boga în minutul 6. La o centrare a lui Adamache, Boga a trimis mingea cu capul spre colțul scurt, Scipanov a respins-o în față iar Boga a șutat în vinclu, la colțul lung.

În mintutul 18, la o fază care nu anunța nimic, Apostol a trimis mingea în careul gazdelor, Fătu a reluat pe spate în transversală.

La cinci minute după pauză Coman i-a pasat lui Alin Radu, care a șutat la colțul scurt, dar Scipanov a evitat golul. Două minute mai târziu Adamache a șutat de la distanță in brațele portarului.

În minutul 70, la o centrare a lui Dumitru, Alin Radu a trimis șutat de la marginea careului mic, peste transversală. Două minute mai târziu tot Radu a rămas singur cu Scipanov, a șutat la colțul lung însă mingea a lovit bara.

În minutul 75 Bălan, după o acțiune pe dreapta, a trecut de portar și a șutat la colțul lung marcând pentru 2-0. În minutul 78 Gheorghe Itoafă  a redus din diferență și a relansat meciul.

Până la finalul partidei ambele formații au irosit câte o mare ocazie de gol. Oaspeții au șutat în transversală prin Apostol, dintr-o lovitură liberă. Gabriel Preda de la gazde a deviat o minge spre colțul scurt, din 6 metri, însă unul dintre fundașii oaspeților a respins-o în lateral din fața porții.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, B. Dumitru – Iordache (min. 64 Bălan), Lovin, Chihaia, Zaharia (min. 46 A. Radu) – Adamache (min. 88 Pârlog), Coman.

La Făurei, CS Popești Leordeni a venit decisă să recupereze punctele pierdute etape trecută pe teren propriu cu Sportul Chiscani și în prima repriză au dominat clar meciul. În minutul 32 au reușit să marcheze golul care avea să stabilească și rezultatul final, prin Bogdan Ilie. În repriza a doua CS Făurei a avut câteva ocazii de a egala, dar tinerii jucători din jurul lui Bănel Nicoliță nu au reușit să găsească drumul spre gol.

CS Făurei a jucat în următoarea formulă: G: Tudor – M. Mocanu, B. Nicoliță, Al. Drezaliu, Fl. Ciucă – D. Percă, A. Pușcașu, Ad. Băicoianu, Mario Lica (mi. 33 E. Ndigwe) – F. Roată, S. Nicoliță.

După 12 etape CS Făurei se află pe locul 14 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 8 puncte și golaveraj 9-23. În etapa următoare, CS Făurei va juca în deplasare, la Delta Dobrogea Tulcea, echipa de pe ultimul loc, care în 12 meciuri jucate nu a acumulat nici un punct, având doar două goluri marcate, dintre care unul în meciul din această etapă cu Sportul Chiscani.

Echipa din Chiscani va juca tot în deplasare, la FCSB 2. Ambele echipe brăilene din Liga a 3-a vor juca vineri, 16 noiembrie, de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.