Cei doi șoferi Braicar care au fost loviți astăzi sunt în stare gravă la spital. Medicii încearcă să-i stabilizeze și vor decide dacă se va impune transferul lor către capitală. De menționat este faptul că UPU Brăila a gestionat exemplar situația, au chemat medicii din timpul lor liber, iar restul victimelor au fost stabilizate.

 

 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul i-a spulberat efectiv pe cei doi angajați ai socității Braicar.

Valentin Marius Parfenie, tânărul de 20 de ani din Brăila care a înjunghiat un bărbat după care a lovit cu maşina un grup de persoane, a mai fost condamnat.

Pe vremea când era minor, individul a comis o agresiune alături de tatăl său. În urma unei evaluări psihologice, specialiştii au constatat că individul are „capacitate scăzută de control al furiei şi tendinţe de impulsivitate”. Cu toate acestea, instanţa l-a iertat, obligând-o pe mamă să îl supravegheze.

 

Articolul precedentVideo – Imagini șocante de la tragedia din mall! Un cetățean îl lovește cu piciorul în cap pe atacator
Articolul următorUna caldă, una rece, pentru echipele brăilene din Liga a 3-a