Unde joacă cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a

Unde joacă cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a
Unde joacă cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00, cele trei echipe de Liga a 3-a din județul Brăila au meciuri în etapa a XI-a.

Cea mai ușoară misiune pare să o aibă CS Făurei, care va primi vizita ”lanternei roșii”, Recolta Gheorghe Doja. Viitorul Ianca și Dacia Unirea Brăila au meciuri în deplasare, pe terenurile echipelor clasate pe locurile 2 și 3, Unirea Slobozia și CS Afumați. Cele două echipe au fost depășite astăzi în clasament de Mostiștea Ulmu, care a câștigat cu 5-2 pe terenul celor de la Înainte Modelu.

Pe stadionul de la Făurei, echipa lui Bănel Nicoliță va înfrunta ultima clasată, echipă care abia în etapa a X-a a obținut primul punct în acest campionat. Partida va fi arbitrată la centru de Florea Bogdan din Piatra Neamţ, ajutat la cele două linii de Crețu Radu și Popovici Valentin, ambii din Botoșani. CS Făurei, ocupanta locului 11 cu 10 puncte, are nevoie de cele 3 puncte pentru a nu reveni în zona retrogradării.

Viitorul Ianca se deplasează la Slobozia, unde va întâlni pe Unirea din localitate, echipă care era liderul seriei a II-a după 10 etape. Echipa din Slobozia a câștigat ambele meciuri cu celelalte echipe brăilene cu același scor, 2-0. Meciul de la Slobozia va fi condus de o brigadă exclusiv feminină, având-o la centru pe Trandafir Cristina Mariana din București, ajutată de Nan Marilena Catalina din Alexandria și Crăciun Mădălina din Ploiești.

Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare la CS Afumați. Echipa pregătită de Florentin Petre ocupă locul 13 cu 7 puncte după 10 etape, în timp ce ilfovenii se aflau pe poziția a II-a cu 23 de puncte. Partida va fi arbitrată la centru de Naidin Valentin – Turnu Măgurele, ajutat la cele două tușe de Bratoi Ciprian din Alexandria și Soare Alin din Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.