Update: Cele două eleve dispărute ieri după amiază au fost găsite

Update: Astăzi, în jurul orei 14.00 cele două minore au fost găsite pe raza municipiului Brăila. Mama uneia dintre ele a continuat insistent să sune pe numărul de telefon al fetei, chiar dacă acesta apărea a fi închis și la un moment dat fata a răspuns la telefon. Fata i-a spus mamei unde sunt și aceasta s-a dus după fete. Fetele spun că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Minorele spun că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și și-ar fi petrecut noaptea acasă la o colegă de școală.

Două eleve de la Liceul Mihail Sebastian din Brăila sunt de negăsit de ieri după amiază. Luni după amiază, după terminarea cursurilor, cele două eleve în clasa a IX-a la acest liceu au plecat împreună și de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ele.

Luni, 3 februarie a.c., la ora 19:45, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat o femeie, de 32 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia fiicei sale, Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 de ani, din Brăila, de la data de 03.02.2020 care în jurul orei 15:00, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare aurie, din fâş, pantaloni tip blugi, rucsac şcolar de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

În aceeaşi seară, la ora 20:15, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr, de 28 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia surorii sale, Pătrânoiu Andreea Nicoleta, în vârstă de 15 de ani, din Brăila, de la data de 03.02.2020, care în jurul orei 15:00, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 165 de cm, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la Liceul Mihail Sebastian din municipiul Brăila, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit.

Pentru Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. 

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie” a precizat Geanina Nicolae de la Biroul de presă al IPJ Brăila.

Potrivit unor surse, una dintre fete ar fi avut o legătură cu un bărbat din Italia, cu care vorbea pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.