Vânzătoare surprinsă în flagrant de jandarmi oferind țigări la bucată elevilor

Vânzătoare surprinsă în flagrant de jandarmi oferind țigări la bucată elevilor
Vânzătoare surprinsă în flagrant de jandarmi oferind țigări la bucată elevilor

Astăzi, în jurul orei 11.00, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila care desfăşurau activităţi de prevenire în zona instituţiilor de învăţământ, au constatat  faptul că la un chioşc amplasat în apropierea a două instituţii de învăţământ din zona “Plantelor”, se comercializează ţigarete la bucată.

Ca urmare a activităţilor specifice executate de jandarmii brăileni în scopul desfăşurării în bune condiţiuni a procesului de învăţământ, aceştia au surprins în flagrant angajata unei societăţi comerciale în timp ce oferea spre vânzare ţigări la bucată unui tânăr.

Pentru fapta ilicită administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu suma de 5.000 lei conform Legii 349/2002 privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Fapta este cu atât mai gravă, cu cât anterior acestui eveniment, societatea în cauză a fost avertizată verbal, întrucât existau indicii conform cărora angajaţii ofereau ţigarete spre comercializare elevilor instituţiilor de învăţământ din zona  mai sus amintită.

Pe această cale, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila atrage atenţia tuturor societăţilor care comercializează produse din tutun minorilor că sănătatea  copiilor şi nu numai este cu mult mai importantă decât profitul obţinut din această activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.