Victor Costache, ministrul sănătății și Horațiu Moldovan, secretar de stat, continuă să lucreze ca medici la două spitale private și după ce au ajuns în funcții de demnitate publică

Am încercat și noi să aflăm punctul de vedere al domnilor dar fără succes pentru că sunt Ocupați. Acum că au avut parte de așa susținere din partea prim ministrului Orban, nici nu cred că îi mai amenință ceva. Cum despre o demisie nu poate fi vorba la cât de călduț e locul dumnealor, de ce să nu încaseze la dublu? Ca în tenis. Pentru că se poate și pentru că mulți colegi de breaslă procedează la fel.

Păi tocmai Victor Costache strigă Hoții? Lupii în costum de oaie luptă pentru interesul lor și al clientelei lor neținând cont de lege, căci de aia e făcută legea … să fie încălcată.

Așteptăm reacția ANI! Dacă nu s-a autosesizat după tot scandalul din presă să vedem dacă dă curs cererilor oficiale lansate de trusturile de presă printre care este și Realitatea Plus! Criza vaccinurilor antigripale, criza răspândirii virusului ucigător se vor rezolva de la sine căci ministerul sănătății este condus de aceste “somități” fără de care clinicile medicale private s-ar prăbuși!

Vai și amar de noi românii! Pe cine să mai votezi? În cine să mai crezi? Uite așa câștigă alții … ca-i bataie și hoție pe banul public. Căpușează ministerul să treacă proiectul în favoarea Polisano și partenerii, căci și de-acolo vine banul pentru domnul Costache. Și dacă tot a spus premierul că domnul Costache operează în weekend pe o sumă modestă de 20.500 de lei lunar doar de la Polisano, de ce nu donează banii? Cum să procedăm să îi obligăm prin lege pe acești miniștri să nu mai joace la dublu sau la câte capete vor. Să avem garanția că e gata cu hoția? Așa pot lucra și la stat și la privat, dimineața ministru, seara, invitat pe la TV să mintă poporul cu televizorul și în weekend doctor chirurg pe bani mulți.

Când Raed Arafat a vrut să propună acel proiect prin care medicii trebuiau să aleagă ori la stat ori la privat, toată lumea l-a atacat … acum înțeleg de ce … domnul Costache este exemplul de tupeu și nesimțire! Protejat de Orban – promotorul vaccinului anti buzunar!

Imagine

Mulțumesc caricaturistului Viorel Baciu pentru imagini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.