Sportul Chiscani a câștigat cu 1-0 (1-0) meciul de pe teren propriu cu FCSB2. Această victorie menține echipa lui Adrian Baldovin cu șanse mari de salvare de la retrogradare.

Victoria cu FCSB2 i se datorează în mare măsură portarului Popescu, care a avut în repriza secundă mai mmulte intervenții excelente în situații de unu la unu cu jucătorrii adverși. Echipa pregătită de Adrian Baldovin a jucat aproape 90 de minute cu un om mai puțin, după ce în minutul 8 Gabriel Preda a fost eliminat pentru un fault în calitate de ultim apărător.

Meciul a început printr-o luptă de angajament a celor două echipe, fără situații de gol până în minutul 8. În acest minut Zamfir a plecat din propriul teren a combinat cu Pacionael și a ajuns până în preajma careului advers. Preda a pierdut mingea în fața bucureșteanului și apoi l-a faultat în calitate de ultim apărător pe Zamfir, iar arbitrul i-a acordat cartonașul roșu direct. Prasacu a executat lovitura liberă în Chihaia, aflat în zid, și fundașii gazdelor au ieșit din apărare.

În minutul 17 Sportul Chiscani a beneficiat de un corner de pe partea stângă, executat de Zaharia pe bara a doua, iar Emanuel Moldoveanu venit din spate a trimis cu capul la colțul scurt, din 4 metri, 1-0.

În repriza a doua FCSB2 a ataca în valuri în dorința de a egala. Intrat la pauză, Vlad Șerbănescu a creat panică pe partea stângă a apărării echipei din Chiscani. El și Victor Trucă și-au creat mai multe situații de gol, dar portarul Daniel Popescu a fost în zi mare, fiind de netrecut. Sportul Chiscani a avut câteva riposte, dar Alin Radu Și Moldoveanu nu au reușit să înscrie golul doi care ar fi adus liniștea în tabăra gazdelor.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, G. Preda, Boga, Sima – G. Bălan (min. 78 V. Mihai), G. Chihaia, A. Radu, M. Iordache (min. 50 Dobrin) – E. Moldoveanu (min. 90+3 S. Gavrilă), Cl. Zaharia (min. 78 Adamache).

FCSB2: Udrea – Prasacu (min. 46 Bobaru), Ardelean, R. Gavrilă, M. Lixandru (min. 46 Șerbănescu_, E. Pacionel (min. 46 Dumitrescu), Botezatu (min. 61 Tudose), Trucă, Cană, Teleru, Zamfir.

Cealaltă echipă brăileană din seria a II-a a Ligii a 3-a, CS Făurei nu a jucat, dar a câștigat la masa verde meciul cu Delta Tulcea, echipă retrasă din campionat la sfârșitul turului.

Cu două etape înainte de final Sportul Chiscani ocupă locul 12 cu 28 de puncte, iar CS Făurei se află pe locul 8 cu 33 de puncte.

Etapa viitoare Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu ACSM Oltenița, echipă retrogradată matematic. CS Făurei va juca în deplasare la FCSB 2 București. În ultima etapă din seria a II-a a Ligii a 3-a, cele două echipe brăilene din Liga a 3-a se vor înfrunta în meci direct pe stadionul din Făurei.

Articolul precedentDacia Unirea învinsă la scor de Petrolul Ploiești
Articolul următorBrăila a revenit după ce a fost condusă trei sferturi din meci și a învins cu 23-22