VIDEO – Vezi aici, cum arată apartamentele specialiștilor în sănătate!

Locuințele destinate medicilor au fost amenajate într-un fost cămin școlar și cuprind 31 de apartamente cu una, două și trei camere, care au fost realizate de Agenția Națională de Locuințe, valoarea contractului fiind de 2,2 milioane lei.

 

Printre condițiile pe care medicii trebuie să le îndeplinească pentru a primi o locuință de serviciu se numară: să aibă vârsta până în 35 ani; titularii și ceilalți membri ai familiei (soți, copii sau alte persoane aflate în întreținerea acestora) să nu dețină în proprietate o altă locuință în municipiul Brăila; să își desfășoare activitatea în Spitalul Județean de Urgență Brăila.

 

 

Cele mai multe dintre locuinţe, respectiv 14 la număr sunt cu 2 camere, 5 apartamente au 3 camere, iar restul sunt cu o cameră. În ceea ce priveşte dotarea, apartamentele au fost prevăzute cu centrale termice dar nu sunt mobilate la cheie, cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

Autorităţile spun că vor stabili şi cuantumul sumei de bani pe care noii beneficiari ai contractelor de închiriere urmează să o plătească lunar. Şi pentru ca oferta să fie atractivă, tinerii specialişti vor achita sume modice, mai mici faţă de chiriile actuale din Brăila, după cum promit şefii din administraţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.