Viitorul Ianca a încheiat cantonamentul de la Târlungeni cu un amical cu precizia Săcele

Viitorul Ianca a încheiat astăzi cantonamentul de la Târlungeni cu un meci amical cu Precizia Săcele. Cea mai bine clasată echipă brăileană din seria a II-a a Ligii a 3-a a întâlnit liderul Ligii a 4-a din Brașov, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0).

Viitorul Ianca a încheiat astăzi cantonamentul de o săptămână de la Târlungeni și au jucat un meci amical cu Precizia Săcele. Jucătorii de la Ianca au resimțit oboseala cantonamentului dar au făcut un joc bun în compania liderului Ligii a 4-a brașovene.

Viitorul a deschis scorul în minutul 65, prin Alin Radu. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Emmanuel Ndigwe și Alin Radu a rămas singur cu portarul și a trimis o scăriță peste acesta. Oaspeții au egalat peste 10 minute prin Dragomir.

Pentru Viitorul Ianca au jucat: D. Constantinescu – L. Coteț, C. Necoară, G. Preda, C. Stănciulescu – Alin Radu, Cr. Irimia, E. Ndigwe, Păvălache – M. Coman, D. Mucuță. În repriza a doua au mai intrat: V. Olenic, Șt. Cazacu și Moroșanu.

Deocamdată echipa din Ianca nu a reușit nici un transfer care să întărească lotul, iar pentru retur este posibil să nu se poată baza nici pe doi jucători U20, Dușă și Colniceanu. Primul s-a reaccidentat în cantonamentul de la Târlungeni, iar celălalt a fost admis la o școală militară.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.