Viitorul Ianca a obținut o victorie clară în meciul din etapa a 16-a, cu Voința Limpeziș

Sâmbătă după amiază, de la ora 15.00, pe stadionul din Plopu, s-a jucat meciul dintre Viitorul Ianca și Voința Limpeziș, contând pentru etapa a 16-a din seria a II-a din liga a 3-a. Viitorul Ianca a câștigat cu 4-0 (3-0) după un meci pe care elevii lui Viorel tănase l-au controlat de la cap la coadă, chiar dacă până la marcarea primului gol au jucat puțin timorați. 

Viitorul Ianca a deschis scorul în minutul 13. Daniel Popa a trimis o pasă lungă, din propria jumătate de teren, pentru Ciucureanu, acesta a a centrat pe jos, la bara a doua, iar Rareș Băluță, venit din spate, a trimis în poartă, din 3 metri, 1-0. În minutul 15, după o minge recuperată în propria jumătate de teren, mingea a ajuns în stânga, la Băluță, care a pătruns până în preajma careului și a centrat în mijlocul careului, pentru Dragoș Mucuță. Atacantul echipei din Ianca a șutat de la 11 metri, mingea a fost blocată de Lazăr și a revenit la Mucuță, care a șutat din nou, de la 12 metri, portarul R. Marin a atins mingea, dar a scăpat-o în poartă, 2-0. În minutul 18 Băluță a șutat de la 20 de metri, portarul oaspeților a parat, dar a scăpat mingea în față, iar Harbuz a degajat. În minutul 27, în urma unui presing în jumătatea adversă de teren jucătorii de la Ianca au recuperat mingea în preajma careului, mingea a ajuns la Dima, care a pasat în stânga, la Băluță, care l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut de la 14 metri, 3-0.

După golul de 3-0 Gazdele n-au mai insistat cu presingul sus și au încercat să conserve rezultatul și efortul fizic, dar s-au apărat destul de avansat astfel ca oaspeții să nu se apropie amenințător de poarta lui Vlăsie. În minutul 36, oaspeții au avut o situație de poartă, la o lovitură liberă din partea stângă, executată la bara a doua de Fabio Mihai, dar I. Filip a reluat cu capul, din 6 metri, peste poartă. Astfel, după primele 45 de minute scorul a fost 3-0 pentru Viitorul Ianca.

După pauză meciul a continuat în nota de dominare a celor de la Ianca, care au păstrat o posesie mai bună a mingiei. În minutul 61, după o centrare de pe dreapta, mingea a ajuns pe partea opusă, la Ciochină, acesta i-a pasat lui Marius Dima, care a intrat un pic spre centru și a șutat de la 20 de metri, ușor lobat, pe colțul lung, 4-0.

În minutul 72, Hamza a pătruns pe partea dreaptă și a trimis un șut centrare din 5 metri, dar Vlăsie a deviat mingea, care a ieșit în aut de margine. În minutul 74, Mihai a centrat de pe stânga, în fața porții, pentru Cosmin Lazăr, care i-a luat fața lui Ciochină, dar a trimis din 6 metri peste poarta apărată de Vlăsie. În minutul 76 Timoela a șutat de la 25 de metri, pe centrul șporții, fără emoții pentru portarul celor de la Viitorul Ianca. În minutul 84 Coman a pătruns în careu până aproape de linia de fund a terenului, a pasat în spate, la 8 metri, pentru Ciucureanu, dar șutul acestuia a fost blocat de un apărător al oaspeților și a trecut pe lângă bară, în corner. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-0,

Viitorul Ianca: Vlăsie – M. Iordache, D. Popa, Moroianu, Ciochină – A. Petrache (min. 60 M. Coman), C. Chivu (min. 83 Păvălache), M. Dima (min. 77 Ad. Postolea), Ciucureanu, Băluță (min. 77 Gherghișan) – D. Mucuță (min. 83 R. Șoptică).

Voința Limpeziș: R. Marin (min. 46 G. Gana) – Filip, Ursu, Bratu, Baciu (min. 64 Tiomela), Pucheanu, Mihai, Harbuz (min. 46 S. Vladu), Walla (min. 89 M. Chivu), Cosmin Lazăr, Al. Lemnaru (min. 46 Hamza).

După 16 etape, Viitorul Ianca este pe locul 7, cu 18 puncte, și golaveraj 21-34. iar etapa viitoare va juca tot pe teren propriu, cu CSM Focșani 2007. Voința Limpeziș rămâne pe locul 9, cu 5 puncte și golaveraj 20-60. În penultima etapă din sezonul regular, Voința Limpeziș va juca pe teren propriu cu Metalul Buzău. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.