Viitorul Ianca încheie turul Ligii a 4-a cu maxim de puncte

Liga a 4-a la fotbal a programat la sfârșitul săptămânii trecute meciurile din ultima etapă a turului. Viitorul Ianca a încheiat primele 9 etape din sezonul regulat pe primul loc, cu 8 victorii din tot atâtea meciuri și golaveraj 29-3. Viitorul Însurăței este singura echipă fără victorie în turul de campionat.

Rezultatele înregistrate în etapa a 9-a din Liga a 4-a:

FC Urleasca – ACS Comunal Cazasu 2-2 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 32 prin Banciu, iar în minutul de prelungire al primei reprize Dumitrana a restabilit egalitatea. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 76, după golul lui Pîrlițeanu, dar Techiu a marcat golul egalării în minutul 83.

Viitorul Șuțești – Dunărea Tichilești 5-1 (1-0). Pentru echipa câștigătoare au marcat: Șerbănescu (36), Mâță (48), Șerban (54), Ciocan (58) și Ștefan (87). Golul oaspeților a fost înscris de Stancu în minutul 62.

Voința Vișani – Viitorul Ianca 1-5 (1-3). Dobrică a deschis scorul pentru gazde în minutul 12, dar liderul Ligii a 4-a a revenit și a marcat de cinci ori prin Victor Olenic în minutul 29, Ionuț Matei în minutele 33, 40 și 85 și Marius Dima în minutul 72.

Viitorul Însurăței – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-5 (1-3). Pentru gazde au marcat: Viorel Gheorghe în minutul 25 și Radu în minutul 57. Pentru pandurii au marcat: Mogoș în minutele 19, 75, 77, Stan în minutul 37 și Bogdan în minutul 42.

În această etapă Victoria Traian a stat.

La finalul turului de campionat Viitorul Ianca este lider cu 24 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 19 puncte, Viitorul Șuțești cu 16 puncte și Voința Vișani cu 13 puncte.

Sâmbăta viitoare Liga a 4-a programează prima etapă a returului, după următorul program:

Viitorul Șuțești – ACS Comunal Cazasu

Voința Vișani – Dunărea Tichilești

Viitorul Însurăței – Viitorul Ianca

Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu

FC Urleasca va sta în această etapă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.