Viitorul Ianca nu a reușit să învingă pe teren propriu pe Dinamo Bacău

Viitorul Ianca a remizat pe teren propriu în meciul cu Dinamo Bacău, din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, seria a II-a și și-a micșorat șansele de a se apropia de primele 4 locuri care duc la calificarea în play-off. Cu Necoară și Iorga doar pe banca de rezerve, și fără brazilianul Marco Araujo, echipa din Ianca nu a reușit decât un rezultat de egalitate cu nou promovata Dinamo Bacău, scor 1-1 (1-1), după ce în tur câștigase cu 2-1. În meciul de pe stadionul din Plopu pe lângă cele două goluri mingea a lovit și barele transversale în trei rânduri

Dinamo Bacău a deschis scorul în minutul 7, după un atac rapid pe partea stângă. Luncanu a intrat în careu și a șutat spre poartă, mingea l-a lovit pe Tofan, care a preluat și a fentat doi jucători ai gazdelor, apoi a șutat de la 7 metri, pe colțul lung, 0-1.

În minutul 12 Fodor a trimis o pasă la propriul portar, Dascălu a degajat în piciorul lui Dima, dar acesta nu a putut controla mingea primită cadou și fundașii oaspeților au îndepărtat pericolul. În minutul 22, după un corner bătut de Brăescu de pe partea stângă, postolea a respins greșit și mingea a ajuns la Hodorogea, care a șutat de la 18 metri ușor lateral dreapta, dar mingea a lovit transversala și a revenit în teren, de unde apărearea celor de la Ianca a respins. În minutul 24 Alin Radu a șutat din marginea careului, lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul Dascălu a reținut.

În minutul 37 gazdele au restabilit egalitatea. Dima a șutat de la 16 metri, dar Dascălu a respins în corner mingea care se îndrepta spre vinclu. Băluță a executat cornerul de pe dreapta, pe bara a doua, de unde Dima a trimis la 14 metri pentru Andrei Crăciun, care a fost agățat de Hodorogea și arbitrul a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Marius Dima, în colțul din stânga sa, 1-1 din minutul 39.

În minutul 41 Radu i-a pasat la marginea careului lui Coman, acesta a deviat în lateral pentru Dima care a șutat de la 16 metri, lângă bara din dreapta, dar golul a fost anulat pentru offsaid semnalizat de la margine, la Coman, după ce inițial centralul arătase centrul terenului.

În primul minut al reprizei a doua, mingea a ajuns în careu la Buitnariuc, care a șutat din 10 metri lateral stânga, pe colțul lung, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții apărate de Stroe. În minutul 53 Dima a executat o lovitură liberă și a centrat în careu, Postolea a reluat cu capul și Postolea a trimis spre poartă din 6 metri, dar Brăescu a scos de pe linia porții. În minutul 64 Alin Radu a intrat în care pe partea dreaptă, a pasat în centrul careului pentru Coman, dar acesta s-a încurcat în fente cu spatele la poartă și a fost deposedat.

În minutul 75 Alin Radu a făcut o cursă pe partea stângă, a intrat în careu, dar a fost blocat de Fodor în momentul în care a centrat. Dima a executat lovitura de la colțul terenului, portarul a deviat în dreapta și Radu a recuperat, i-a pasat lui Crăciun care a centrat pe colțul lung, dar lovitura de cap a lui Coman a lovit transversala. În minutul 87 a fost rândul oaspeților să trimită în transversală, la șutul de la 24 de metri expediat de Brăescu. În minutul 88, după o lovitură liberă executată de Alin Radu, mingea a ajuns în stânga la Rareș cristea, care de la 8 metri a trimis pe colțul lung, dar pe lângă poartă. În minutul 90+3 oaspeții puteau să dea lovitura, la un corner executat de pe stânga de Brăescu, iar Matei a reluat cu capul din 6 metri puțin pe lângă poarta lui Stroe.

Viitorul Ianca: Stroe – Coteț, Postolea, Preda, Bădilaș, Dima, Cr. Irimia, Băluță (min. 77 R. Cristea), S. Sava (min. 27 A. Crăciun), M. Coman, A. Radu.

Viitorul Ianca ocupă locul 6 cu 16 puncte, iar etapa viitoare, pe 13 noiembrie, va juca în deplasare la CSM Focșani 2007.


Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.