Viitorul Ianca, ocupanta locului 2 în seria de play-out a seriei a II-a din Liga a 3-a, a reușit să se impună greu în deplasarea de la CS Făurei, echipă aflată în suferință din cauza lipsei finanțării. Echipa din Ianca s-a impus la Făurei, scor 0-2 (0-0).

Primul gol al celor de la Viitorul Ianca a venit abia în minutul 87, în urma unui corner de pe partea dreaptă, bătut la bara a doua. Mingea a fost recentrată cu capul în fața porții, iar Rareș Băluță a reluat din foarfecă, pe spate, de la 6 metri, 0-1. Golul al doilea a venit în minutul 90+2, când Marius Coman a reușit să marcheze.

CS Făurei: I. Radu – Cîrnu, V. Ion, Sapioniac, Comșa, Burcea, Dunca Gherghișan, Bordei, Kassabji, S. Nicoliță. Rezerve: Chiburță, Costea

Viitorul Ianca: A. Mihai – Coteț, Adrian, D. Popa, C. Necoară – G. Preda, M. Dima, C. Ciucureanu, L. Iorga, Gorgovan – R: Cristea. Pe parcursul meciului, în locul lui Gorgovan a intrat Băluță, în locul lui Dima a intrat A. Radu, în locul lui Ciucureanu a intrat Ndingwe, în locul lui Cristea a intrat Coman, iar în locul lui Iorga a intrat Stănciulescu.

După 6 etape în play-out, Viitorul Ianca se află pe locul 2, cu 37 de puncte, iar CS Făurei este pe locul 5, cu 11 puncte. În etapa viitoare, vineri, 6 mai, de la ora 18.00, CS Făurei va juca în deplasare la CSM Rm. Sărat, iar Viitorul Ianca va juca sâmbătă, 7 mai, de la ora 18.00, la Plopu, cu Sporting Liești.

Sursa: Realitatea de Braila