Teatrul Maria Filotti Brăila vă invită vineri, 15 octombrier, de la ora 18.00, în Sala Bujor Macrin, la spectacolul ”Doi pe un balansoar”, o poveste de iubire, o complicată relație de dragoste dintre un avocat și o dansatoare, într-un New York imposibil.

O femeie care atrage ca un magnet bărbați nepotriviți, escroci sentimentali, cinici, victima perfectă, cea care rămâne deobicei singură, nefericită, fără de noroc și care într-o zi cunoaște un bărbat, primul din viața ei, care nu vrea să profite de ea, cel care o transformă dintr-o persoană singuratică, plină de complexe, într-o femeie mândră de frumusețea ei. Însă acea zi minunată trece, dispare, odată cu cel care o iubise cu adevărat.

„Doi pe un balansoar”, prin premiera sa new-yorkezădin 1957 a reprezentat debutul propriu-zis al autorului în teatru. După 1957 piesa face o strălucită carieră internațională. Roluri memorabile au fost create pe scenă, cel feminin de Anne Bancroft, Shirley MacLaine, Annie Girardeau, cel masculin de Robert Mitchum, Peter French, Henri Fonda, Jean Marais, Marcello Mastroiani, de-a lungul anilor, în montări de excepție precum cele ale lui Peter Brook, Luchino Visconti, Miklos Gabor ș.a.

Distribuția: Alin Florea, Corina Moise.

Având în vedere că în Municipiul Braila rata de incidență a numărului de infectări cu virusul SARS –CoV-2 a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, începând de vineri , 15 octombrie accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi, în conformitate cu dispozițiile Hotărârii Guvernului nr. 1050/02.10.2021.

„Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii (…)”

Așadar, începând cu reprezentația de vineri , 15 octombrie accesul publicului în sala de spectacole va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/, a cărui verificare este responsabiltatea organizatorului, prin aplicația mobilă de verificare „Check DCC”.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Spectatorii care au achiziționat bilet în perioada anterioară, pentru spectacolele care au fost scoase din program sau care nu pot sau nu doresc să mai participe la reprezentațiile programate, în condițiile noii reglementări, pot solicita returnarea contravalorii biletului de spectacol.

Pentru biletele achiziționate de la Agenția teatrală, contravaloarea se va restitui exclusiv la casă până în ziua spectacolului, înscrisă pe bilet. Telefon 0239 /613969

Pentru biletele achiziționate online vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata, în termen de 48 ore de la primirea e- mail-ului.

Sursa: Realitatea de Braila