Viorel Botea(PMP): ”Barna este o persoană destul de idealistă și nu în ultimul rând, nu-și respectă promisiunile, din punct de vedere doctrinar”

Partidul Mișcarea Populară a organizat o conferință de presă pentru a susține public candidatura președintelui Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Partidul Mișcarea Populară, fiind un partid de dreapta, un partid membru în PPE, va vota, evident, alături de dreapta. Cu siguranță, noi îl vom vota, alături de dreapta, pe președintele Klaus Iohannis”, a declarat președintele PMP Brăila, Vioral Botea.

 

 

Întrebat dacă votul PMP ar fi mers tot către președintele Klaus Iohannis, în cazul în care Dan Barna ar fi ajuns în turul doi, Botea a declarat că nu este încă lămurit asupra suspiciunilor penale care se învârt în jurul cadidatului USR.

Diferența între cei doi candidați este evidentă. Președintele Klaus Iohannis este o persoană care are o stabilitate, o gândire destul de matură, comparativ cu domnul Barna, care este o persoană destul de idealistă și nu în ultimul rând, nu-și respectă promisiunile, din punct de vedere docrtinar, vis-a-vis de toți aceea care au probleme cu justiția. Sunt suspiciuni în tot ceea ce a desfășurat el înainte”, a declarat Vioral Botea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.