Două remize și o înfrângere pentru echipele brăilene în etapa a XIII-a din liga a 3-a

Două egaluri și o înfrângere pentru echipele brăilene din Liga a 3-a în etapa a XIII-a din seria a II-a. Dacia Unirea Brăila a obținut un egal fără goluri în deplasarea de la Medgidia, deși au jucat jumătate de meci cu un om mai puțin. CS Făurei a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere, după egalul de pe teren propriu cu Moștiștea Ulmu, echipă aflată pe locul 2 înaintea acestei etape. Viitorul Ianca a pierdut cu 1-3 meciul de la Agricola Borcea, dar la scorul de 2-1 au avut un gol anulat. 

CS Făurei a avut meci pe teren propriu cu Moștiștea Ulmu, echipă aflată pe locul 2 înaintea acestei etape. Oaspeții au deschis scorul în minutul 48 prin Nicușor Filip, iar echipa lui Bănel Nicoliță au reușit egalarea în minutul 75 prin Marius Mocanu. Bălan i-a pasat în dreapta lui Niță, iar acesta a centrat în fața porții și Mocanu a trimis în plasă. Echipa din Făurei se menține pe locul 9 în clasamentul seriei a II-a, cu 17 puncte și golaveraj 19-19. În etapa viitoare CS Făurei va juca în deplasare la Poseidon Limanu- 2 Mai, echipă aflată pe locul 10 cu 14 puncte.

Dacia Unirea Brăila a întrerupt seria de 3 înfrângeri consecutive și a obținut o remiză albă în deplasarea de la CS Medgidia. În minutul 25 Consentino a ratat un penalty pe care l-a obținut Essomba. În prima repriză brăilenii au mai avut câteva ocazii de a marca prin Essomba, Sava. În minutul 45 Dacia Unirea a rămas în 10 jucători, după ce Brice a primit două cartonașe galbene. În repriza a doua gazdele au alergat după golul victoriei însă brăilenii s-au apărat foarte bine, cu fundașii centrali Moroianu și Cisse care au respins aproape tot, iar ce a trecut de ei a fost apărat de portarul Tudor.  Dacia Unirea a rămas pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare la CS Tunari.

Viitorul Ianca a jucat în deplasare la Agricola Borcea, echipă care câștigase etapa trecută la Însurăței, meciul cu Dacia Unirea Brăila. Echipa din Ianca a deschis scorul în minutul 7. Colniceanu a obținut un penalty, pe care Marius Dima l-a transformat, cu un șut în stânga portarului. În minutul 12, la o centrare de pe stânga, mingea l-a depășit pe Olenic și l-a lovit în mână pe Coteț, iar arbitrul a dictat penalty. Victor Militaru a executat și a restabilit egalitatea. În minutul 39 Mitrea și Preda nu s-au înțeles și Ionuț Zaina a insistat și a interceptat mingea pe care a trimis-o în plasă.

În minutul 42 o pasă lungă îl căuta pe Dima, dar acesta aflat în poziție de offsaid s-a oprit și a lăsat mingea care a ajuns la un fundaș al gazdelor care a oprit-o în apropiere de linia de fund a terenului. Dima s-a dus spre fundașul advers și i-a luat mingea pe care a trimis-o în poartă. Inițial centralul Adrian Frățilă a validat golul pentru că de la linie nu s-a semnalizat nimic. Gazdele au protestat și în cele din urmă, chiar dacă nu a semnalizat nimic, arbitrul de linie, Andreea Sava din Mărăcineni i-a spus centralului că are ”impresia că minge a ieșit în aut de poartă înainte de a fi atinsă de fundașul gazdelor, astfel că Frățilă a anulat golul și a dictat aut de poartă.

Repriza a doua a fost dominată de gazde, care au reușit să înscrie golul 3 în minutul 77. Ionuț Zaina a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a șutat din unghi, la colțul lung, reușind să înscrie cu toată opoziția lui Mitrea.

În etapa viitoare Viitorul Ianca, care a revenit pe locul 8 în clasament cu 19 de puncte, va juca pe teren propriu cu CS Medgidia.

Imagine

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.