Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că, în cel mult trei săptămâni, societatea Braicar va primi în total 15 autobuze noi, din care 10 sunt de capacitate mare.

Astfel, primarul spune că administrația locală s-a implicat în achiziționarea a aproximativ 60 de autobuze, în acest mandat, fapt care ar trebui să ducă la îmbunătățirea vizibilă a transportului în comun. Dragomir speră ca noile autobuze să ajute la respectarea graficelor de către angajații socității Braicar, astfel încât să nu mai existe întârzieri în stații.

Sunt 10 autobuze de capacitate mare, așa cum nu am cumpărat până în prezent în municipiul Brăila, foarte necesare la orele de vârf, și încă cinci autobuze de capacitate medie. Eu consider că odată livrate și acestea, ajungem la aproape 60 de autobuze cumpărate de Primăria Municipiului Brăila, în doi ani și jumătate de mandat”, a declarat Marian Dragomir.

Edilul speră ca în 2019 firmele din domeniu să participe la licitațiile organizate, astfel încât să se poată realiza și stațiile moderne pe care administrația le promite de ceva timp.

 

Articolul precedentControale în trafic, noaptea! Polițiștii vor monitoriza intrările și ieșirile din oraș!
Articolul următorÎn trei zile, polițiștii au aplicat sancțiuni de 14.000 de lei