Inna, Corina, Antonia sau Raluka sunt doar câteva dintre vedetele care vor urca pe scena de pe esplanada Dunării, la Zilele Brăilei. Administrația locală se ocupă intens de amenajarea zonei în care brăilenii sunt invitați să petreacă, de ziua lor.

 

 

Pentru Zilele Municipiului Brăila vom avea în continuare festivalul ”Lină Chiralină”, care din acest an, devine festival internațional de folclor, în perioada 7-10 august, pe esplanadă(…)

Duminică, în Grădina Mare avem prezentare de modă și pentru iubitorii de jazz, avem două trupe care vor concerta. Pe faleză va cânta Alexandra Stan.

Luni, ne adresăm celor care iubesc muzica folk, vor concerta trei formații, pe esplanada Dunării.

Marți, pe faleză va cânta Corina, miercuri Antonia, iar joi, a trebuit să ținem standardul la fel de înalt, așa cum am făcut-o de fiecare dată, la Zilele Municipiului Brăila, în acești ultimi 3 ani, astfel încât, concertul va fi deschis de Raluka iar show-ul va fi ținut de Inna”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Articolul precedentDispozitiv artizanal tip armă ridicat de polițiști de la un bărbat din localitatea brăileană Pântecani
Articolul următor20 de șoferi brăileni au suflat ieri în etilotest!