100 de stejari la intrare în Brăila – municipalitatea serbează Centenarul

 

În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, primarul Marian Dragomir a dezvăluit planurile pe care le are cu privire la amenajarea zonei de la ieșirea din Brăila spre Galați. Edilul a declarat că terenurile din zonă au fost scoase la licitație, se schimbă parapetul pe dig și vor fi plantați 100 de stejari.

La ieșirea din Brăila spre Galați, o să observați că echipa de la SUPAGL schimbă deja tot parapetul acela de pe marginea drumului. O să observați echipele de la Seroplant care curăță o zonă adiacentă străzii, pentru a planta într-un parteneriat cu Garda de Mediu Brăila și cu Romsilva 100 de stejari, pentru că tot vorbim de anul Centenar și o să vă invităm și pe dumneavoastră, consilierii, la acea plantare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Mai mult, primarul intenționează să apeleze la un arhitect peisagist care să înfrumusețeze intrarea în municipiu.

Au fost scoase la licitație mai multe loturi a câte 1500 de metri pătrați în zonele respective și cu siguranță vor fi scoase la licitație absolut toate. Pe lângă aceste licitații Primăria va face anul viitor și covor asfaltic pe acest tronson de stradă, care ne aparține și vom solicita și susținerea, în urma unor discuții, a unui arhitect peisagist pentru a amenaja corespunzător zona de la intrare din Brăila”, a adăugat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.