La începutul lunii septembrie, HC Dunărea Brăila a câștigat un concurs de proiecte care este adresat copiilor. Finanțarea a venit din partea Ministerului Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila, în valoare de 9000 de lei.

În cadrul proiectului „România 100 – Handbal pentru toți” clubul nostru a avut ca țintă formarea unei grupe de 30 de copii, în urma selecției realizate în școlile din municipiul Brăila. Având în vedere interesul crescut al elevilor pentru handbal, la finanul proiectului ne-am bucurat să constatăm că numărul lor a crescut. În total, 40 de copii s-au bucurat de pe urma sportului cu mingea mică”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

Cu ajutorul acestei finanțări, clubul a putut achizitiona toate cele necesare pentru micii handbaliști, de la materiale de antrenament dar și mingii sau echipament sportiv.

Joi, 1 noiembrie a avut loc faza finală a proiectului, elevii au participat la concursuri, iar la final au fost premiați cu tricouri, medalii și diplome.

Articolul precedent100 de stejari la intrare în Brăila – municipalitatea serbează Centenarul
Articolul următorAtac la prefect! Boboc: ”Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Deci el trebuia să se ducă, să facă rost de acești bani”