935 de candidaţi recrutaţi pentru admiterea la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea

În perioada 11-19 ianuarie a.c., în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea se va desfăşura examenul de admitere pentru ocuparea celor 150 locuri, scoase la concurs în sesiunea ianuarie 2020.

Examenul de admitere se va desfășura pe etape, prima etapă derulându-se în zilele de 11 și 12 ianuarie a.c., prin prezentarea candidaţilor la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea și înscrierea la concurs (în intervalul orar 08.00-15.00).

Precizăm că, până la încheierea termenului de depunere a dosarelor, 28.12.2019, au fost recrutaţi 935 candidaţi, dintre care 622 băieți și 313 fete.

Urmează etapa probelor eliminatorii (vizită medicală şi probă sportivă), care vor avea loc în perioada 13-16 ianuarie, afișarea rezultatelor în urma susținerii acestor probe urmând a fi vineri, 17 ianuarie 2020, până la ora 10:00.

În ziua de sâmbătă 18 ianuarie 2020, începând cu ora 10.00, candidații promovați în urma probelor eliminatorii vor susține proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi o limbă străină la alegere (engleza sau franceză). Rezultatele finale ale examenului de admitere vor fi afișate sâmbătă, 18.01.2020, până la ora 21.00.

Metodologia examenului de admitere va fi aceeași ca și la examenul din luna ianuarie 2019, fiecare probă având caracter eliminatoriu, participarea candidaţilor la următoarea probă fiind condiţionată de promovarea celei anterioare. Nu vor fi admise la această sesiune contestaţii, repetări sau reexaminări la probele de aptitudini.

Durata de şcolarizare la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea se menține și pentru această promoție la durata de 1 an, iar absolvenţilor li se va acorda gradul profesional de agent de poliţie şi li se va asigura loc de muncă în cadrul M.A.I. -Poliţia de Frontieră Română, repartizarea făcându-se în ordinea strict descrescătoare a mediilor de absolvire şi în raport de nevoile Poliţiei de Frontieră Române.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.