Tatăl lui Parfenie: ”L-am ținut în sport pentru că știam golăneala care este pe stradă!(…) Aseară eu nu l-am recunoscut, a trecut pe lângă mine ca un robot!”

 

Părinții tânărului, care se face vinovat de atentatul de duminică, nu își pot explica ce l-a împins pe Marius la un asemenea gest. Tatăl povestește că a doua zi, băiatul lui trebuia să plece înapoi la muncă.

Sâmbătă seara a fost într-un club. A venit duminică dimineața. Nu am văzut mare lucru schimbat la el. Dar, la ce s-a întâmplat, eu bănuiesc că l-a drogat cineva. El muncește de 3 ani și jumătate în Anglia, ne ajută financiar. A venit în concediu doar pentru o săptămână și ne-a dat niște bani ca să începem să facem ceva la casă”, a spus Vasile Parfenie.

Familia avea o situație financiară decentă, părinții fiind ajutați financiar de Marius. Mai mult, se pare că aceștia dețin un autoturism, iar tânărul nu le-a spus părinților că ar dori să achiziționeze altul.

Cred că l-a drogat cineva, ca să-și bată joc de el, pentru că a fost un copil bun. Nu știu de ce a vrut să cumpere o mașină, pentru că mașină avem, iar el trebuia să plece duminică la 4. Avea bilet cumpărat”, a adăugat tatăl lui Marius.

În noaptea tragediei însă, Vasile povestește că nu și-a recunoscut copilul. Din discuțiile cu avocatul, aceștia au ajuns la concluzia că Marius era sub influența drogurilor.

Am avut peste 100 de câini. El era un om, mergea pe stradă, vedea o pisică, mi-o aducea acasă! Aseară eu nu l-am recunoscut, a trecut pe lângă mine ca un robot. S-a uitat la mine și nu mi-a spus nimic. Avea o privire… avocatul mi-a spus că sută-n mie este drogat. Cineva l-a drogat. Se uita la noi și nu știa cine suntem”, a adăugat tatăl atacatorului.

Părinții tânărului spun că acesta nu ar fi dat vreun semn că ar putea comite o asemenea tragedie. Băiatul era sportiv, a practicat atât boxul cât și kaiac-canoe, obținând medalii la diferite competiții.

”L-am ținut în sport pentru că știam golăneala care este pe stradă! El când intra într-un magazin spunea sărut mâna. Eu înțeleg că el a greșit și înțeleg fiecare familie în parte. Și copilul meu dacă era lovit, normal că și eu eram derutat. Nu merita soarta asta și nici noi, ca familie”, a declarat în final Vasile Parfenie.

Tatăl lui Parfenie le-a transmis victimelor că îi pare rău de ceea ce a făcut băiatul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.