A.Dănăilă: ” PNL a apărat democrația și statul de drept în România, a luptat contra celor care au vrut să transforme România în propria feudă”

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent ieri la Brăila, în cadrul unei întâlniri cu membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Peste 3000 de brăileni au venit să-l asculte pe președintele în funcție

 

Primul discurs a fost cel al gazdei, președintele Organizației Județene a PNL Brăila, Alexandru Dănăilă. Liberalul a ținut să puncteze faptul că lupta condusă de Iohannis la nivel central, împotriva PSD-ului, este un exemplu de urmat pentru fiecare județ roșu.

Vă mulțumesc, domnule președinte, pentru că ați reușit să includeți, pe agenda dvs. încărcată, și vizita în orașul nostru – o vizită care înseamnă enorm pentru noi, în acest colț de țară. Spun asta pentru că foarte mulți brăileni și-au pierdut speranța că lucrurile se pot schimba, că Brăila se poate dezvolta și că oamenii își pot construi aici un viitor. Dumneavoastră, domnule președinte ne puteți reda această speranță, pentru că dumneavoastră sunteți simbolul luptei împotriva PSD-izării României. Timp de trei ani, președintele nostru, domnul Klaus Iohannis, având alături Partidul Național Liberal a apărat democrația și statul de drept în România, a luptat contra celor care au vrut să transforme România în propria feudă, a păstrat drumul european și a crescut prestigiul României în raport cu partenerii strategici.

Președintele nostru a arătat că, deși uneori părea imposibil, să te lupți cu psd-iștii, de unul singur – și noi la Brăila avem acest sentiment, de multe ori – a arătat că, dacă ești hotărât în apărarea valorilor în care crezi, dacă ești determinat și serios, poți reuși.

Am credința, domnule președinte, că și noi, la Brăila, vom urma modelul dumneavoastră și vom reuși să ștergem eticheta de oraș și județ roșu. Acest lucru îl vom înfăptui câștigând alegerile viitoare, împreună cu un președinte liberal, împreună cu un premier liberal, în persoana domnului Ludovic Orban și cu un Guvern liberal. Astfel vom putea reda românilor, din această zonă, speranța că și în Brăila se poate trăi, în România normală”, a vorbit liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, în fața președintelui Klaus Iohannis și a lui Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.