Zeci de brăileni, prieteni, rude dar și cetățeni care au fost mișcați de drama prin care a trecut Ana Maria, se vor întâlni astăzi, începând cu ora 18.00 în fața Spitalului Județean pentru a protesta față de neglijența medicilor care au tratat-o pe tânără.

 

La o lună după ce a dat viață, Ana-Maria a plecat dintre noi, lăsând în urmă lacrimi amare, durere și o familie sfâșăiată. Tânăra a născut în urmă cu o lună în maternitatea din Brăila. După externare însă, Ana-Maria a început să se simtă tot mai rău. Se pare că un rest de placentă uitat în organism, la naștere, care a condus la septicemie și apoi la decesul fetei.

Părinții acuză medicii de lipsă de interes asupra acestui caz. Aceștia au făcut o serie de postări pe Facebook, prin care a atras atenția asupra neglijenței în serviciu a celor care erau obligați să o salveze.

Tatăl fetei spune că fata a început să se simtă tot mai rău, motiv pentru care au mers de urgență la spital. După o seride de tratamente nefericite și bâjbâind spre un diagnostic, fata a fost internată la terapie intensivă, iar a doua zi, dimineață a decedat.

În această seară, părinții, rudele și prietenii fetei cer să se facă dreptate! Cineva trebuie să răspundă pentru moartea lui Ana-Maria Florentina Păduraru!

Articolul precedentIohannis le-a atras atenția liberalilor să nu-i subestimeze pe PSD-iști
Articolul următorA.Dănăilă: ” PNL a apărat democrația și statul de drept în România, a luptat contra celor care au vrut să transforme România în propria feudă”