Cineva trebuie să răspundă pentru moartea Anei Maria! Protest în această seară, în fața Spitalului Județean

Zeci de brăileni, prieteni, rude dar și cetățeni care au fost mișcați de drama prin care a trecut Ana Maria, se vor întâlni astăzi, începând cu ora 18.00 în fața Spitalului Județean pentru a protesta față de neglijența medicilor care au tratat-o pe tânără.

 

La o lună după ce a dat viață, Ana-Maria a plecat dintre noi, lăsând în urmă lacrimi amare, durere și o familie sfâșăiată. Tânăra a născut în urmă cu o lună în maternitatea din Brăila. După externare însă, Ana-Maria a început să se simtă tot mai rău. Se pare că un rest de placentă uitat în organism, la naștere, care a condus la septicemie și apoi la decesul fetei.

Părinții acuză medicii de lipsă de interes asupra acestui caz. Aceștia au făcut o serie de postări pe Facebook, prin care a atras atenția asupra neglijenței în serviciu a celor care erau obligați să o salveze.

Tatăl fetei spune că fata a început să se simtă tot mai rău, motiv pentru care au mers de urgență la spital. După o seride de tratamente nefericite și bâjbâind spre un diagnostic, fata a fost internată la terapie intensivă, iar a doua zi, dimineață a decedat.

În această seară, părinții, rudele și prietenii fetei cer să se facă dreptate! Cineva trebuie să răspundă pentru moartea lui Ana-Maria Florentina Păduraru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.