Accident cu victime între Brăila și Galați

Accident cu victime între Brăila și Galați
Accident cu victime între Brăila și Galați

Luni seara, în jurul orei 20.40, un autoturism Renault care circula pe DN 2B, dinspre Galați către Brăila, între localitățile Șendreni și Baldovinești, ar fi intrat în depășirea unor tiruri și, din cauza că nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volvo ce venea din sens opus pe care l-a trimis în parapetul de pe marginea drumului. Autoturismul Renault a ricoșat ulterior într-un autocar ce venea tot din sensul opus. În autocar nu se aflau pasageri.

Au fost transportați la spital șoferul vinovat de producerea accidentului, o pasageră din autoturismul condus de el, și 3 pasageri din a doua mașina. Șoferul vinovat și pasagera din autoturismul condus de el au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Ceilalți trei accidentați, din autoturismul Volvo au fost transportați la Spitalul Județean din Galați.

Din primele date, se pare că acestea nu au fost rănite grav. La acest moment traficul este blocat. Polițiștii dirijează circulația pe rute ocolitoare.

În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.