Acțiune de plantare de copaci în Parcul Monument

Acțiune de plantare de copaci în Parcul Monument
Acțiune de plantare de copaci în Parcul Monument

Primăria Municipiului Brăila organizează vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 9.00, o amplă campanie de plantare copaci din specia cireș japonez și mesteacăn.

Plantarea se realizează pe Aleea din Parcul Monument, porțiunea cuprinsă între noul Bazinul de înot Olimpic și Stadionul Municipal. La eveniment participă, pe lângă specialiști ai Seroplant, elevi de la Liceul cu Program Sportiv și Liceul Tehnologic „Panait Istrati”, reprezentanți ai administrației publice locale și consilieri locali.

Reprezentanții autorităților locale spun că scopul acestei campanii este sensibilizarea opiniei publice din oraș privind necesitatea extinderii spațiilor verzi. Acțiunea de plantare a arborilor în municipiul Brăila reflectă necesitatea armonizării așezărilor umane cu mediul natural, deoarece Pământul nu este doar habitatul oamenilor, ci al tuturor celorlalte vietăți.

Peste 20 de lucrători ai Seroplant au efectuat, în preziua plantării, lucrări de curățare a terenului, toaletarea copacilor “bătrâni” și gropile pentru plantare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.