Altercație între mai mulți tineri în fața Școlii Fănuș Neagu

Luni, 3 februarie 2020, în jurul orei 19.00, o patrulă din cadrul Biroului Rutier al Poliției Locale Brăila a observat, în fața Școlii gimnaziale „Fănuș Neagu” situată pe Șoseaua Buzăului, un conflict în desfășurare între mai mulți tineri. La vederea echipajului de polițiști locali doi dintre tineri au fugit, ceilalți trei implicați în altercație fiind reținuți de către echipajul Poliției Locale Brăila.

Din primele cercetări s-a constatat că tinerii, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, nu sunt elevi ai școlii „Fănuș Neagu” și că se aflau în fața unității de învățământ pentru a o așteapta pe o elevă de clasa a VII-a, prietena unuia dintre ei. Ei au intrat în conflict cu doi dintre colegii de clasă ai fetei, altercația fiind observată și de mama fetei, care se afla în zonă.

Femeia a reclamat la rândul său echipajului de polițiști locali faptul că a observat altercația și că se teme pentru siguranța fiicei ei.

Cei trei tineri au fost conduși la sediul Poliției Locale Brăila, doi dintre ei, cel de 17, respectiv cel de 15 ani, fiind sancționați contravențional cu câte 200 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În cazul celui de-al treilea, în vârstă de 13 ani, având în vedere că părinții acestuia sunt plecați în străinătate, el aflându-se în grija unei bunici, aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 200 lei, pentru neluarea măsurilor necesare pentru a-l împiedica pe minor de la fapte
de vagabondaj.

Cei trei tineri au fost predați unui echipaj din cadrul IPJ Brăila în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.