Amendați pentru transportarea și depozitarea gunoaielor pe domeniul public

Polițiștii locali brăileni au depistat şi sancţionat 8 persoane, cu amenzi în valoare totală de 7.500 lei, conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003.

Totodată, au fost sancţionați 2 căruţaşi, cu amenzi în valoare de 2.000 lei, fiind surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului.

Astfel, M.S., în vârstă de 58 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad, din cartierul lacu Dulce, descărcând, dintr-un atelaj hipo, reziduuri vegetale și gunoi menajer pe domeniul public, în loc neautorizat.

De asemenea, V.Fl.-N., în vârstă de 17 ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad descărcând, dintr-un atelaj hipo, moloz pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional 4 persoane cu amenzi în valoare de 4.000 lei.

H.S., în vârstă de 60 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe strada Pietății, lângă gardul Cimitirului „Sf. Constantin”, aruncând pet-uri și gunoi menajer lângă pubelele ce aparțin Blocului 104, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Ș.T.-A., în vârstă de 20 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe strada Ștefan cel Mare, lângă clădirea fostei școli Dimitrie Cantemir, aruncând un sac din plastic plin cu gunoi menajer pe domeniul public, în loc neautorizat.

M.I., în vârstă de 26 ani, din comuna Puieștii de Jos, județul Buzău  a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe Șoseaua Baldovinești, la intersecția cu Șoseaua de Centură, aruncând gunoi menajer pe domeniul public, în loc neautorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.