Angajare din sursă externă la IPJ Brăila

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de agent de poliție, specialitatea comunicaţii şi informatică. Angajarea se face prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Informații complete cu privire la postul existent, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. 

Nu pot fi recrutate, în vederea încadrării directe ca poliţist, persoanele care se află în următarele situaţii:
a) prin încadrare, potrivit nivelului studiilor şi/sau vechimii în specialitate dobândesc grade profesionale mai mici decât gradele militare echivalente deţinute în rezervă
b) prin încadrare, potrivit nivelului studiilor şi/sau vechimii în specialitate dobândesc grade profesionale mai mari decât gradele profesionale maxime ale postului pentru care s-a organizat
concursul.

Nu se admit derogări de la niciuna dintre condiţiile de participare la concurs. Nu pot fi recrutate, în vederea reîncadrării ca poliţist, persoanele cărora le-au încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. 1, lit. a), c), g)-i), k), l) şi n) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului cu modificările şi completările ulterioare.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.