Arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol

Taifun acuzat de viol asupra unei minore de 12 ani

După ce a sechestrat și violat o minoră de 12 ani, un brăilean în vârstă de 39 de ani a ajuns în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sâmbăta după-amiază, în jurul orei 16.00, un brăilean în vârstă de 43 de ani din cartierul Lacu-Dulce a sesizat IPJ Brăila cu privire la dispariția fiicei sale în vârstă de 12 ani. Fata a dispărut după ce un prieten al său, Marinică Leonard Iordache, în vârstă de 39 de ani, care îl vizitase în acea după amiază, a plecat împreună cu fata care se juca în fața casei.

Duminică dimineață, în jurul orei 07.00, minora s-a întors acasă cu hainele murdare de sânge, după ce fusese abuzată sexual de prietenul tatălui.

Marinică Leonard Iordache a fost prins luni, într-un bar din cartierul Hipodrom. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Marinică Leonard Iordache, cunoscut drept „Taifun”, este un recidivist cu mulți ani de închisoare la activ. El a fost condamnat în decursul anilor pentru infracțiuni repetate de furt calificat, port ilegal de armă albă, dar și alte infracțiuni.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. În jurul orei 13.00, instanța de la Tribunalul Brăila a admis solicitarea procurorului de caz de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului învinuit de violul fetei în vârstă de 12 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.