Armă de vânătoare ridicată de polițiști
Armă de vânătoare ridicată de polițiști

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui brăilean, deşi îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, nu a depus arma la un armurier autorizat.

În cursul zilei de marți, 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Măxineni, deşi îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, la data de 23.10.2018. Deși avea din punct de vedere legal obligația de a depune arma letală de vânătoare, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat, bărbatul din Măxineni nu a făcut-o.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat arma de vânătoare în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Articolul precedentBilanțul incendiului de ieri de la imobilul SUPAFCL de pe strada Roșie
Articolul următorDacia Unirea a pierdut amicalul cu Unirea Slobozia