Armă de vânătoare ridicată de polițiști

Armă de vânătoare ridicată de polițiști
Armă de vânătoare ridicată de polițiști

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui brăilean, deşi îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, nu a depus arma la un armurier autorizat.

În cursul zilei de marți, 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Măxineni, deşi îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, la data de 23.10.2018. Deși avea din punct de vedere legal obligația de a depune arma letală de vânătoare, în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat, bărbatul din Măxineni nu a făcut-o.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat arma de vânătoare în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru nedepunerea armei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.