Botea: ”Eu nu pot să fac parte din mașina de vot a PSD”

 

Contrele din Consiliul Local Municipal uneori ajung și în conferințele de presă. La ultima întâlnire, primarul Marian Dragomir a declarat că unele critici pot fi și constructive, însă a ținut să atragă atenția asupra unuia dintre cei mai vocali consilieri, Bogdan Botea(PND).

Dacă aș fi fost iritat sau ironic, aș fi avut, din luna iulie și până în prezent, nenumărate oportunități ca să-l umilesc pe acel consilier, dar n-am făcut-o”, a declarat primarul Marian Dragomir.

De cealaltă parte, Botea a susținut faptul că aleșii locali au alt rol în CLM, iar orgoliile personale nu își au locul în aceste ședințe. Consilierul a precizat faptul că nu este exclus să-și dea demisia, dacă lucrurile vor degenera.

Dacă se dorește doar un vot în plus sunt destui în urma mea pe listă gata să facă doar asta. Eu nu pot să fac parte din mașina de vot a PSD. Degeaba se supără pe noi dl Dragomir, dar noi ne-am respectat prococolul, pentru că am dorit sincer să construim ceva în acest oraș. Oricum, atmosfera devine din ce în ce mai neplacută în CLM și nu exclud o eventuală demisie, dacă lucrurile continuă așa. CLM este un loc al dezbaterilor problemelor administrative, nu al aluziilor și atacurilor la persoană. Niciodată nu am pornit vreun atac la persoană, pentru că pur și simplu nu avem timp și nu ar fi etic să fac așa ceva. Acesta nu e un mod de a face politică”, a comentat consilierul PND Bogdan Botea, pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.