”Preșul” de Ion Băieșu, jucată de tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură

Asociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila, vă invită, miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 18.00, să vizionați piesa Preșul, de Ion Băieșu.

Spectacolul este realizat de actrița Cătălina Nedelea împreună cu tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură și se va juca în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă.

Am scris această piesă pentru a-i face pe oameni să râdă, afirma Băieșu la nașterea textului. Pieasa plină de umor e despre omul de ieri,omul de azi, despre traiul în común la bloc și relațiile între vecini. Spectacolul este o oglindă a vieții noastre, fără a fi încadrată într-un timp anume, tóate lucrurile dovedind că omul nu se schimbă”, spune actrița Cătălina Nedelea.

Actrița Teatrului Maria Filotti Cătălina Nedelea a adăugat că “trupa de adolescenți vă așteaptă cu emoție să râdem împreună!

Din distribuție fac parte tinerii: David Sigmund, Ana Maria Vasile, Costa Panait, Corina Preda, Buracioc Cristian, Claudia Hatos, Andreea Caraua, Alexandru Bobocea, Denisa Gagu, Anamaria Ason, Dicianu Maria și Gheorghiță Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.