Brăila a primit Premiul de Excelenţă în Susţinerea Antreprenoriatului

Brăila a primit, luni seară, două trofee la Gala Asociaţiei Municipiilor din România, şi anume, Premiul de Excelenţă în Susţinerea Antreprenoriatului şi Brăila – capitală a antreprenoriatului românesc.

Aceste trofee dovedesc că Primăria Brăila este un partener corect pentru toţi cei care doresc să îşi dezvolte afacerea, investesc în Brăila, modernizează spaţii comerciale, construiesc, generează noi locuri de muncă şi vor susţine o competiţie reală pe piaţa forţei de muncă pentru a avea cei mai buni angajaţi. Prin activitatea tuturor brăilenilor de bună-credinţă, oraşul nostru revine în centrul atenţiei la nivel naţional prin ştiri pozitive. Faptele bune ale majorităţii pot trece în plan secundar acţiunile unor persoane care umbresc numele oraşului nostru.

Multumesc tuturor societăților locale, naționale, multinaționale și colegilor de la Primăria Brăila care prin activitatea lor ne-au ajutat să câștigăm aceste trofee la Gala organizată de Asociația Municipiilor din România sub patronajul Președintelui României, colaborarea Consiliului Național al Rectorilor și Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România„, a scris primarul Marian Dragomir pe contul său de socializare.

Brăila a primit în 2017 trofeul de excelenţă în iluminat public din partea Asociaţiilor Municipiilor din România, după ce în tot oraşul a fost implementat un sistem de iluminat pe bază de leduri cu impact scăzut asupra mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.