Brăila citește! Târg de carte pe Regală

În ultimii 10 ani în spațiul sud estic al țării au început să apară manifestări dedicate cărții. În acest context general, Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu instituția Consiliului Județean și Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, organizează prima ediție a Târgului de Carte.

Această manifestare are loc la ceas aniversar pentru aceste locuri, Brăila sărbătorind alături de întreaga țară 100 de ani de la Marea Unire din 1918, dar și 650 de ani de atestare documentară a municipiului.

Târgul va avea loc în perioada 3 – 7 septembrie, și se va desfășura în aer liber, pe spațiul pietonal delimitat de Strada Mihai Eminescu, programul de vizitare fiind între orele 10.00- 20.00.

Editurile participante sunt: Cununi de Stele, Cartex, Istros, Nemira, Saeculum, Proilavia, Torent Press, Tritonic, Shiva Books, Vivaldi dar și papetăriile: Panimis, Spectrum și Temptis.

În plus, trei seri la rând, pe 4, 5 și 6 septembrie, începând cu orele 18.30 vor avea loc concerte susținute de Magda Duțu și Dan Music Band, Chroma Project și Antic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.