Florin Cîrligea, despre Dacia Unirea Brăila: ”Eu va spun că nu o prinde iarna!”

Liberalii au cerut în plenul ședinței de Consiliu Județean asocierea cu echipa de fotbal Dacia Unirea Brăila. Florin Cîrligea l-a rugat pe președinte să analizeze din nou situația clubului și să găsească o soluție astfel încât echipa să-și poata continua activitatea, în condițiile în care se împlinesc 100 de ani de fotbal, în Brăila.

Vă rog să luați în considerare o asociere între Consiliul Județean și Clubul de fotbal, Dacia Unirea Brăila, pentru că vom sărbători 100 de ani în Divizia C. Vreau să vă spun că o mare responsabilitate, pentru acest lucru, o are Consiliul Județean. Din diverse tertipuri, nu s-au aprobat proiecte, nu s-au aprobat bani, nu s-a aprobat nimic.(…) Aș dori, cu acordul domnilor consilieri să luați în considerare o asociere, pentru a scăpa de toate aceste tertipuri care trebuie făcute la regulament, adica să mergem pe aceeași idee pe care o avem cu handbalul. Dacă mai vrem să mai fie această echipă. Dacă nu, eu va spun că nu o prinde iarna!”, a atras atenția consilierul liberal Florin Cîrligea.

De cealaltă parte, consilerul județean Simona Draghincescu(PND) a atras atenția asupra faptului că proiectul depus inițial de club nu respecta criteriile de eligibilitate. Mai mult, consilierul i-a acuzat pe cei de la Dacia Unirea Brăila de faptul că au venit la Consiliul Județean cu același proiect, pe care l-au depus și la primărie.

Îi aduc la cunoștință domnului consilier Cîrligea că proiectul pe care l-a depus Dacia Unirea Brăila a fost unul neeligibil, din toate punctele de vedere. Am solicitat corectarea acestuia, nu au fost în stare să-l corecteze. Au adus pur și simplu proiectul care l-au depus la Primăria Brăila, au făcut copy/paste și l-au adus și la Consiliul Județean. Drept pentru care vă rog sa analizați când criticați pe cineva, criticați ceea ce este de criticat, pentru că noi vom corecta, ceea ce este de corectat, dar va rog frumos să le spuneți colaboratorilor dumneavoastră să învețe să faca proiecte.(…) I-am rugat să facă proiectul. Ne-am rugat efectiv de ei să corecteze proiectul și să-l facă cum trebuie și au venit cu absolut aceleași prostii, pe care le-au avut și până atunci”, a explicat consilierul PND Simona Draghincescu, membru în comisia care analizează proiectele depuse spre finanțare din sport.

Discuția a fost aplanată de către președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, care a declarat că va avea în vedere solicitarea consilierului liberal Florin Cîrligea, de a salva echipa de fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.