Urmărit general, depistat la P.T.F. Nădlac II
Urmărit general, depistat la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

În data de 08.10.2019, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român C.M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în judeţul Brăila.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele brăileanului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, având de executat 6 luni de închisoare.

Brăileanul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentȘoferii brăileni vor fi opriți mâine de polițiști! Agenții de la Rutieră, implicați în campania referitoare la utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii unui vehicul!
Articolul următorNici o victorie pentru pugiliștii brăileni la campionatul național de juniori