Cât vom plăti intrarea la ștrand? Dragomir: ”Societatea este interesată să-și amortizeze cheltuielile”

 

Admano Consgroup SRL din Brăila este firma care a câștigat licitația pentru renovarea si administrarea ștrandului în sezonul viitor. Societatea are în prezent 3 angajați și un profit de 40.431 lei, fiind înregistrată la ONRC cu activitatea de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale si nerezidențiale.

Pe lângă investiția de 552.700,36 lei, societatea va trebui să plătească lunar 3.000 de lei chirie, pentru spațiul ocupat.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, iar termenul de realizare a lucrărilor este de 2 ani. Societatea s-a angajat să pună în funcțiune bazinul, până la data de 30 aprilie 2019, urmând ca restul lucrărilor de reabilitare să fie finalizate până în 2020.

”Da, vom avea ştrand la anul. Licitaţia a fost câştigată deja de o societate comercială. Este vorba despre deschidere şi modernizări în zona respectivă. Foarte multe investiţii ale societăţii. Ei acum lucrează deja la branşarea la energie electrică. Au depus documentele pentru avize şi pentru utilităţi. Sunt în procedură de autorizare, astfel încât acesta să fie deschis. Am avut o întâlnire cu reprezentantul societăţii, dispune de resursele financiare necesare şi este interesat să îl deschidă în primăvară foarte devreme pentru a-şi amortiza cheltuielile. Deoarece, dacă în trecut pentru ştrand Primăria Municipiului Brăila avea un tarif diferenţiat pentru lunile de vară şi cele de iarnă, acum există un tarif unic, mult mai mare decât cel din perioada trecută. Iar societatea care a câştigat licitaţia este interesată, nu doar să plătească la Primărie tariful respectiv, ci să dea drumul ştrandului ca să îşi amortizeze toate cheltuielile”, a declarat primarul Marian Dragomir, în cadrul conferinței de presă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.