Liberalul Vasile Varga, supărat pe administrația locală: ”La Galați conduce PSD, la Brăila tot PSD, dar n-au făcut nimic”

 

Consilierul județean, Vasile Varga, a luat foc când a văzut că vecinii gălățeni s-au apucat serios de construirea unui aeroport. Liberalul consideră că administrația locală din Brăila se pierde în proiecte mici și fără valoare, în loc să aibă o viziune concretă, care să asigure un viitor economic.

”Gălățenii s-au apucat de studii pentru un aeroport. Au alocat bani și se pun pe treabă, în timp ce noi ne bucurăm că un drum județean, care arăta mai rău ca un drum forestier din munți, a fost adus la condiții normale. Nu știu dacă îl vor face, dar cel puțin au o viziune care depășește astuparea unei gropi, sau văruirea unui salon de spital”, a declarat liberalul Vasile Varga.

Vasile Varga a atras atenția asupra promisiunilor conturate în jurul zonei metropolitane Brăila – Galați, care în opinia liberalului au rămas la stadiul de promisiuni electorale.

”Oricum, autoritățile noastre, cele de toate zilele, promiteau acum doi ani și ceva marea cu sarea, să nu uităm: că batem palma cu Galațiul și o să curgă proiecte, unul după altul. La Galați conduce PSD, la Brăila tot PSD, dar n-au făcut nimic. Vorbeau, primarul Dragomir și președintele CJ, de o asociație metropolitană. Unde e? Nu e. Suntem noi, cu ale noastre gropițe și ei, cu al lor aeroport. Să nu aud că spune cineva de pod, că podul nu are nici cea mai mică legatură cu autoritățile locale, chiar dacă unii încearcă să își lipească imaginea de acest uriaș proiect de infrastructură”, a adăugat Varga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.