Cine scoate capul dintre echipele brăilene care se zbat în subsolurile clasamentelor?

Sâmbătă, 3 noiembrie, echipele brăilene angrenate în competițiile sportive naționale vor încerca să iasă din zonele de subsol ale clasamentelor. Atât echipele de fotbal din ligile a 2-a și a 3-a, cât și echipa de baschet, se află în partea inferioară a clasamentelor și încă mai speră că pot ieși din acea zonă neagră.

Dacia Unirea Brăila va încerca sâmbătă, de la ora 12.00, să obțină prima victorie în acest sezon de Liga a 2-a, chiar dacă adversara va fi Petrolul Ploiești. După 14 etape Dacia Unirea este singura echipă fără victorie în Liga a 2-a și se află ăe ultimul loc, cu 5 puncte, toate obținute în urma unor rezultate de egalitate.

În echipa lui Florentin Petre ar putea reveni în primul ”11” Raul Vitan, care și-a ispășit etapa de suspendare. Liviu Gheorghe este în continuare indisponibil. Ca și la meciul de la Pitești antrenorul echipei brăilene va avea pe lista de 18 jucători mai mulți juniori de perspectivă ai clubului.

Meciul va fi arbitrat la centru de Cătălin Busi din Râmnicu Vâlcea, ajutat de arbitrii asistenți Ciprian Iovu și Iulian Cătălin Brînză, ambii din Botoșani. Arbitru de rezervă va fi Sergiu Mavriche din Bacău.

Cuza Sport Brăila va întâlni sâmbătă după amiază, de la ora 17.00, în Sala Poivalentă Danubius din Brăila, pe CSM Mediaș în prima etapă a primului retur din Liga Națională la baschet masculin, grupa B.

Echipa brăileană nu are nici o victorie din cele două meciuri jucate până în prezent în Liga Națională, fiind învinsă pe teren propriu de CSO Voluntari cu 57-84, iar în etapa trecută a fost învinsă la Constanța de ABC Athletic cu 87-38.

Baschetbaliștii brăileni au nevoie de publicul spectator care să-i susțină și în aceste momente dificile, în care echipa se confruntă cu probleme financiare și de efectiv și să obțină o primă victorie în Liga Națională.

Arbitrii partidei dintre Cuza Sport Brăila și CSM Mediaș sunt: Bedir Sefer, Dragoș Barbu, Costin Bogdănescu.

Comisar din partea FR Baschet la acest meci a fost delegat Constantin Ioan.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 14.00, Sportul Chiscani, locul al 14-lea în seria a II-a din Liga a 3-a, va juca în deplasare, la SC Popeşti Leordeni, formaţie aflată pe poziţia a 4-a.

De la aceeaşi oră, cealaltă echipă brăileană din Liga a 3-a, CS Făurei, locul 11 în clasament cu 8 puncte, va întâlni la București pe Progresul Spartac, locul al 6-lea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.