Sportul Chiscani la a doua victorie consecutivă în deplasare

Sportul Chiscani pare să se simtă mai bine la meciurile din deplasare decât acasă. Echipa antrenată de Adrian Baldovin a obținut la Popești Leordeni a doua victorie în deplasare și are 7 puncte din cele 8 acumulate, obținute pe terenurile adversarelor.

Raportat la numărul ocaziilor clare de gol, Sportul Chiscani putea să câștige la o diferență mult mai clară. La final Sportul Chiscani a câștigat cu 4-3 (1-1) în deplasarea de la Popești Leordeni.

În debutul meciului gazdele au avut două ocazii. Stângă în minutul 2, a trimis mingea în transversală, iar la faza următoare, Popescu a apărat mingea șutată de Stancu.

Oaspeții au replicat în minutul 10. Adamache i-a pasat în stânga lui Claudiu Zaharia, care a pătruns în careul advers, a șutat la poartă, dar Duțu a fost la post.

Echipa gazdă a fost cea care a deschis scorul prin golul marcat de Luca în minutul 32. În minutul 36, după o acțiune de contraatac, Sportul Chiscani a restabilit egalitatea. Zaharia i-a pasat lui Moldoveanu, acesta a centrat în fața porții, Preda a șutat spre poartă și Duțu a respins mingea în față și tot Gabriel Preda a marcat, 1-1.

Repriza a doua a fost controlată de echipa pregătită de Adrian Baldovin. Emanuel Moldoveanu, în minutul 47, a șutat peste transversală. În minutul 50, cu un șut de la 25 de metri, Stancu a adus-o din nou pe SC Popești Leordeni în avantaj.

În minutul 51 după un contraatac rapid Marius Coman a lobat mingea peste portarul Duțu și a restabilit egalitatea, 2-2. În minutul 54, tot cu un lob peste portar, dar de data aceasta din careu, Alin Radu a adus-o pentru prima dată pe Sportul Chiscani în avantaj.

În urma unui pas lung a lui Mădălin Pascu, în minutul 62 Moldoveanu a dus scorul la 4-2 pentru formația din Chiscani.

Marius Coman a fost aproape de a reliza “dubla” în minutul 64, iar șase minute mai târziu Popescu a avut o intervenție foarte bună, în situație de unu la unu cu atacantul gazdelor, Stancu.

Pe fondul dominării echipei din Chiscani, în minutul 83 gazdele au beneficiat de un corner, iar după o bâlbâială a apărătorilor echipei oaspete, Anghelini a redus din diferență. Putea fi 5-3 pentru Sportul Chiscani, dar la centrarea lui Moldoveanu, Iordache a trimis mingea, cu capul, transversală și partida s-a încheiat cu victoria meritată a echipei Sportul Chiscani.

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Preda, Boga, B. Dumitru (min. 70: Pârlog) – Lovin –  A. Radu (min. 70: M. Iordache), Adamache (min. 46: M. Coman), E. Moldoveanu, Zaharia – V. Mihai (min. 46: G. Chihaia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.