Condamnați la închisoare, depistați de polițiști și încarcerați

La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii i-au depistat și încarcerat pe 5 tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Vineri, 15 februarie a.c., poliţiştii brăileni au organizat şi desfăşurat acţiuni, pe raza județului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe 5 tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani.

Pe raza comunei Bărăganul a fost depistat un localnic, în vârstă de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis, la data de 15 februarie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 421 zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În aceeași zi, pe raza comunei Zăvoaia au fost depistați doi localnici, cu vârste de 21 și 23 de ani, pe numele cărora Judecătoria Făurei a emis, la data de 13 februarie 2019, mandate de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 2 luni, respectiv 2 ani, 8 luni și 10 zile închisoare. Ambii au fost condamnați pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul naţional și furt de arbori tăiaţi din pădure. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost condamnat și pentru infracțiunea de lovire sau alte violenţe.

Vineri 15 februarie, polițiștii l-au depistat pe raza municipiului Brăila pe un brăilean, în vârstă de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 11 aprilie 2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 9 luni pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Toți cei cinci bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.